مرکاز نمایشگاهی و ساختمان های نمایشگاهی یکی از بخش های خدماتی شهرهای بزرگ است که نیاز آن در طراحی شهرهای بزرگ به خوبی حس می شود. ما در این پروژه به معرفی یکی از پروژه های دیدنی در شهر جدید صدرا می پردازیم. در ادامه با ما باشید و از زبان معماران پروژه با این پروژه نمایشگاهی بیشتر آشنا شوید.
فراخوان خانه ای برای نابینایان، به بررسی رابطه گم شده بین معماری و عملکرد و قابلیت دسترسی تمرکز دارد. شما باید به جای ایجاد محیطی امن و راحت برای این افراد، به ایجاد دسترسی ها و عملکردهای حسی، شنوایی و حرکتی تمرکز داشته باشید. محیط امن و راحت برای یک فردی که دارای اختلال حرکتی میباشد که به راحتی بتواند در آن حرکت کرده و به فعالیت بپردازد.
امارات امسال برای دهمین بار در دوسالانه معماری شرکت کرده و موضوع و شعار اصلی این دوره هم که تا ۲۱ نوامبر ۲۰۲۱ ادامه دارد، «ما چگونه کنار هم زندگی میکنیم؟» است. هیات داوران شیر طلایی در تقدیر از پروژه «تالاب» چنین گفت: «پاویون امارات به بازدیدکنندگان ارتباط میان ضایعات و تولید را نشان داد و به آنها یادآوری کرد امکانهای تازه سازندگی در ارتباط میان مهارت و فناوریهای نوین وجود دارد.»
امسال بیش از ۶۰ کشور با پاویونهای خود در هفدهمین دوسالانه معماری ونیز حضور دارند، از جمله امارات با «تالاب» که نمایشگاهگردان و هماهنگکننده آن وائل العوار اماراتی و کنیچی تراموتو ژاپنی هستند. بازدیدکنندگان با حضور در پاویون امارات با ایدههایی نو درباره سیمانهای دوستدار محیط زیست آشنا میشوند که علاوه بر آلاینده نبودن، میتوانند دوام و استحکام را برای ساختمانهای نسل آینده ارمغان بیاورند.
نوره الکعبی، وزیر فرهنگ و جوانان امارات در واکنش به اهدای جایزه شیر طلایی دوسالانه معماری ونیز به پاویون امارات در صفحه رسمی خود در شبکههای اجتماعی نوشت: «این جایزه سندی است بر استعداد و نبوغ مهندسان ما.» خانم الکعبی ماه می گذشته همزمان با افتتاح پاوین امارات در دوسالانه معماری ونیز گفته بود: «این نمایشگاه فرصتی است ویژه و استثنایی که روایتهای خودمان را از ایدههای اماراتی تشریح کنیم.»
کلمات کلیدی: